Uvjeti korištenja

Fels Family d.o.o., Ladrovići 24, Poreč, OIB 05539487661  kao odgovorno društvo brine o Vašoj privatnosti i zaštiti Vaših osobnih podataka. U tu svrhu donijeli smo I Pravila privatnosti kako bismo Vas informirali o načinima sakupljanja i obrade osobnih podataka. Sadržaji objavljeni na web-u podliježu zaštiti autorskih prava. Neovlašteno korištenje weba i sadržaja smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. 

U daljnjem tekstu pojašnjeni su uvjeti pod kojima se prikupljaju i koriste podaci koje korisnici dostavlaju putem obrasca.Ukoliko se ne slažete sa sadržajem daljnjeg teksta, molimo ne ostavljajte svoje podatke na ovom webu. 

Svrha prikupljanja podataka putem obrasca je uspostavita kontakta s korisnicima u svrhu međusobne komunikacije o informacijama i aktivnostima koje radimo. 

U slučaju bilo kakvih pitanja vezano za obradu Vaših osobnih podataka i ostvarenje prava, možete se obratiti našim službenicima za zaštitu podataka putem kontakta: 
e-mail:  info@felsfamily.eu 

Ako sumnjate na povredu vezano za zaštitu Vaših osobnih podataka, imate pravo podnijeti pritužbu Agenciji za zaštitu osobnih podataka.